Цитати про віру

Завдання людини, яка прямує шляхом Принципу, в тому, щоб відшукати шлях до Божого шімджон, що загубився між небом і землею.

천지간에 얽힌 심정을 개척하여야 할 것이 도(道)의 길을 가는 사람의 일이다.


Зазвичай ми не бачимо недоліків у тому, хто є найближчим до нас. Тож ставаймо тими, хто є найближчим до Бога.

제일 가까울수록 흠을 잡을 수 없는 것이 철칙이다. 그러므로 하나님의 가장 가까운 존재가 되자.


Бог приховував свій образ, тому що не хотів, щоб ми знали Його гіркі обставини та сумний стан.

고통의 사정을 알리고 싶지 않고 슬픈 모습을 보이고 싶지 않아 하늘은 덮어 내려오신 것이다.


Представляючи Шімджон Бога, Ісус, син Божий, присвятив своє життя боротьбі та загинув. Ми також повинні стати тими, хто, втілюючи шімджон Ісуса, свідчить, бореться та вмирає.

하나님의 아들인 예수도 이 땅 위에서 하나님심정대신하여 생애를 바쳐 싸우고 죽었으니, 우리예수심정대신하여 증거하고 싸우며 죽는자가 되어야 할 것이다.


Шімджон Бога наповнений горем, викликаним втратою ідеалу творіння та історичною скорботою про пророків і святих, які були послані на землю, щоб боротися із сатаною заради виконання Божої волі.

하나님심정에는 창조이상(創造理想)을 잃어버린 슬픔과 그 뜻을 이루기 위하여 선지 선열들을 보내어 사탄과 싸우게 하신 역사슬픔이 있다.


Представляючи скорботний Шімджон Бога, Ісус був сповнений смутку. Ваша скорбота має бути втричі гіршою за Ісусову.

예수께서 하늘의 애달픈 심정대신하여 서러워하던 것의 세 배 이상의 애달픈 마음을 가져라.


Шімджон Бога безпорадний перед людиною, яка хоч і страждає через смерть власного сина, але має такий шімджон, що може спочатку втішити скорботний шімджон Небесного Батька, який втратив людство. Батько хоче сказати своїм дітям: “Наслідуйте приклад вашого старшого брата”. Зрештою, головне — це шімджон.

자기의 자식이 죽었다고 하더라도 그것으로 인한 자기의 쓰라림보다 하늘 아버지의 쓰라림이 어떠하겠는 가고 위로해 드릴 수 있는 심정을 가진 자에게는 하늘도 꼭 너희들의 형님을 본받아라!’ 하고 싶은 것이다. 결국심정 문제다.


Вам потрібно щиро служити Богові. Будьте готові піклуватися про Нього, а не перекладати на Нього свої турботи.

여러분은 정성(精誠)을 다해 가지하나님의 신세를 지지 않고 오히려 신세를 끼쳐 드리겠다는 마음가짐을 갖고 나가야 한다.


Мабуть, часто трапляється, що ви захлинаєтесь від сліз, щоразу постаючи перед Богом.

항상 하늘 앞에 목메이는 때가 많아야 한다.


Бог завжди веде тих, хто привертає Його увагу своїм життям служіння. Такі сини та доньки Бога – як очі Небес.

모심의 생활을 통하여 하늘을 반하게 하는 자는 언제나 하늘이 지도해 준다. 이런 아들 딸이 하늘의 눈동자이다.


Батьківщина вічного благословення — це Шімджон Бога. Отже, якщо у вас знайдеться місце, де Щимджон Бога може знайти спокій, ви будете каналом Його благословення.

복의 영원한 고향은 하나님심정이므로 하나님심정의 안식처를 마련하는 사람이 되어야 그곳에 하나님의 복이 운행한다.


Релігія, здатна пов'язати нас зі світом Шімджон, — та, яка проникливо вчить, що Бог більш ніж хтось вартий жалю.

심정세계연결될 수 있는 종교하나님이 제일 불쌍한 분이라는 것을 실감(實感)있게 가르쳐 주는 종교이다.


Мета Божого Слова – субстанційне втілення, а мета втілення Слова – Шімджон. Проповідуючи Слово Бога, ви повинні прагнути розкривати людям Його Шімджон. Ті, хто вивчає Боже Слово, повинні через його посередництво прагнути осягнути Шімджон Бога.

말씀목적실체요, 실체목적심정이다. 그러므로 말씀을 전할 때 하늘심정을 전하는 데 목적을 두어야 하며, 말씀을 듣는 사람도 그 말씀을 통하여 하늘심정을 알려고 노력해야 한다.


Ви зможете сприйняти Шімджон Бога після того, як душею і тілом відчуєте, що Він існує і ви створені Ним, що між Богом і вами стосунки Батька та сина.

하나님이 계시고, 나는 그로부터 창조되었고, 그리고 나는 하나님부자지인연(父子之因緣)이라는 것을 마음과 몸으로 체휼하게 될 때 하나님심정을 느껴 볼 수 있다.


Бог бажає відвідати всі куточки створеного Ним світу. Але особливо Він хоче побувати в тих місцях, де Його діти щиро чекають на нього, створюючи основу вірності. Тому ви, діти Бога, повинні стати першопрохідниками, пройти світ вздовж і впоперек і цим послужити Йому.

하나님은 당신이 지으신 온 땅의 곳곳에 다 가고 싶어하신다. 가시는 데는 자녀가 정성의 터를 닦아 기다리는 곳으로 가시고자 하신다. 그러므로 여러분은 하늘 자녀로서 땅끝까지 개척하여 아버지를 모셔야 한다.


Віра не виникає без знання й розуміння.

믿음은 앎이 없이는 생길 수 없다