Життя служіння

Запис слова та етимологія корейською мовою
(китайсько-корейське)
모시며 살다
[мошімьо сальда]
侍生活
Етимологія
侍 (모시며) [мошімьо] – служіння
生活 (살다) [сальда] – жити

Яке життя можна назвати життям служіння? Це життя граничної щирості. Початок шляху втілення граничної щирості шанобливих синів і доньок — відданість і присвяченість своїй країні. Це справа, гідна захоплення.

Якщо ви присвячуєте життя служінню, кому ви маєте служити насамперед? Богу. Навіщо потрібно служити Богові? Любити Бога — найперша заповідь для людства. За великим рахунком це потрібно для нашого зростання і розвитку.

Ідеал полягає в тому, щоб жити, служачи Небесному Батькові, і отримувати Його любов. Необхідно, щоб ми також навчилися любити одне одного. Це і є ідеальний світ.

Творець Своєю любов’ю скеровує кожну живу істоту навіть без її відома, наближаючи все більше і більше до Своєї любові. Любов притягує до Нього всіх людей і все творіння.

Якщо в душі людини живе любов до своєї батьківщини, люди зможуть відчути всю глибину цієї любові. Жителі країни знайдуть найбільші благословення завдяки цій людині. Тому громадяни повинні прагнути стати такими патріотами. Якщо в країні багато таких патріотів, країна неодмінно процвітатиме. Завдяки чому? Завдяки Божій любові.

Нам необхідно втілювати цю любов у стосунках чоловіка і дружини, а також у стосунках з усіма навколишніми. Любов має стати основою всіх взаємин. Ваші бажання мають бути такими: хоч ви й сумуєте за батьками, проте бажання, щоб батьки любили вашого брата сильніше за вас, має стати таким же сильним, як ваша туга за батьками. Та частинка вашого серця, яка за ким-небудь сумує, має бути постійно живою.

Нам необхідно вести життя служіння. Прокинувшись вранці й вставши з ліжка, присвятіть свої найперші слова Небесам. Роблячи крок з дому на вулицю, присвятіть перший крок Небесам. Вирушаючи на роботу, робіть це разом із Батьками й з Богом. Якщо ви розвинете таку звичку, ваше життя стане життям служіння. Озброївшись таким світоглядом, ви повинні сповнитися рішучості вести такий спосіб життя.

Яким буде щасливим Бог, якщо ви будете радіти й жити, служачи Йому! Ви повинні служити Богові з більшою вдячністю, ніж ви відчуваєте під час їжі, коли ви голодні. Служіть Богові, коли ви носите одяг, коли їсте, сумуєте або страждаєте. Залиште такі спогади в Божій душі, які Він ніколи не забуде.

Нам потрібно думати про Небесного Батька, Який протягом історії так тяжко трудиться заради нас. Ми повинні знати, в яких обставинах Він перебуває. Що ми будемо робити, якщо дізнаємося про них? Ми повинні будемо пізнати Божий Шімджон. Що нам потрібно зробити після цього? Назвати Бога “Батько”. Мій Батько! Наш Батько! Країна і народ, що живе в ній, повинні бути разом і володіти серцем батька.